Üdvözöljük a Mav-IT Wikiben!

Ez egy Wiki oldal, amely elsősorban A Mav-IT Kft. szoftvertermékeihez kapcsolódó használati útmutatókat és a szolgáltatásokhoz kapcsolódó eszközbeállításokat tartalmazza. A webhelyünkkel segítséget kívánunk nyújtani a napi informatikai problémák hatékony megoldásában, és a felmerülő kérdések gyorsabb megválaszolásában. Mindazonáltal a Mav-IT Wiki egy nyilvános tudástárként is funkcionál, tehát ha bárki megoldást talál a problémájára, használja egészséggel.

A Wiki célja

  • egyrészt itt írjuk le „nem informatikus nyelvezettel” azokat az általános beállításokat tippeket, trükköket, amiket napi munkánk során legtöbbször kérdeznek tőlünk.
  • másrészt itt tesszük közzé a szoftvertermékeink használati útmutatóját.

A leírt folyamatokat és leírásokat a legjobb tudásunk szerint állítottuk össze, ennek ellenére lehetséges, hogy Ön a folyamat végrehajtása után nem a kívánt eredményt tapasztalja. Mivel a javítást vagy beállítást nem mi végezzük, ezért a végeredményért sem tudunk felelősséget vállalni, tehát az itt leírtakat mindenki annak tudatában hajtsa végre, hogy a végeredmény eltérhet a várttól. A tudásbázis helyenként tegező módú, így rövidebb és kevésbé félreérthető a szövegezés. A bal oldalon kiválaszthatja, hogy milyen témakörben keres információt.

Print/export